Reacties van Sporters

Franke.

Ik ben in januari begonnen met powerfit bij fred Breg. Na jarenlang eigenlijk niets gedaan te hebben aan sport was de tijd gekomen om meer conditie te gaan krijgen en lang niet gebruikte spieren wakker te schudden. Ik heb een zwakke rug en hoopte ook daar verbetering in te krijgen. Na de eerste keer was is gesloopt. Kon de trap bijna niet op komen en dacht dit nooit meer. Maar heb doorgezet en nu ruim een half jaar later voel ik me fitter dan ooit. Is mijn rug een stuk sterker en ga ik elke week met veel plezier naar de powerfit.

Niels

De lessen zijn goed in elkaar gezet en voor iedereen is er de mogelijkheid om op eigen niveau te trainen, een echte aanrader!

Monique

Sinds januari zit ik op Power-Fit bij Fred. Het is leuk om te doen, gevarieerd en gezellig. Het is goed voor je spieren en uithoudingsvermogen! En niet duur!! Ben dus erg blij met Fred, hij begeleidt je als er iets niet goed gaat. Het is laagdrempelig, jong en oud, man en vrouw, alles traint samen. Kortom een gezonde, maar ook een gezellige manier om er wat kilootjes af te krijgen!!!!

Roos

De lessen zijn zwaar en sommige erg pittig, maar hierdoor bouw je veel spieren op en ben je hard aan het trainen. Elke les ga ik weer met een voldaan gevoel naar huis! ūüôā¬†

Helma

In groepsverband werkt motiverend. Je geeft minder snel op, doordat Fred rondloopt. Oefeningen zijn vari√ęrend en voor je hele lichaam. Door een goede warming-up en cooling-down geen spierpijn, waardoor je de volgende dag ook nog fit voelt.¬† ūüôā

Tijs

In steekwoorden de ervaringen van Powerfit: 

Stimulerend,¬†goed voor hele lichaam,¬†variatie in de oefeningen,¬†gevarieerdheid in deelnemers,¬†keuze in tijd en avond,¬†betaalbaar, geen vast bedrag per maand maar betalen per keer,¬†goede muziek 😉

Alice

Laatst mijn knie enorm gestoken en mijn EERSTE gedachte was dat ik niet naar de powerfit zou kunnen. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een nieuwe hobby heb! Wat ook nog helpt om strakker in je vel te zitten!!

Susanne (Personal Training)

Vanwege lichamelijke klachten was ik op zoek naar een personal trainer die me zou motiveren en met mij één op één aan de revalidatie zou werken. Deze heb ik gevonden in Fred Breg. Na een aantal maanden gaat het al een stuk beter.Geen les is hetzelfde en met steeds nieuwe oefeningen en uitdagingen in combinatie met zijn positiviteit kom ik steeds een stap verder en durf ik meer aan. Fred ziet wanneer je alles eruit hebt gehaald wat je kunt geven, of wanneer je net nog dat stukje verder door kunt gaan. Werken aan herstel is niet altijd leuk en makkelijk, maar met een goede personal trainer zie je snel verbetering en motiveert dit enorm om door te gaan.

Dani√ęlle

Trainen in een enthousiaste sfeer, waarin je wordt uitgedaagd je eigen grenzen te verleggen. Precies wat ik zocht!

Laura

Tijdens de groepslessen van powerfit kan iedereen op z’n eigen niveau trainen en door de steeds wisselende lessen wordt het nooit saai! Als je al je spieren wil trainen (ook die waarvan je het bestaan niet wist) is powerfit echt een aanrader!!

Yvonne (zwanger)

Na mijn eerste zwangerschap was ik met de leuke en gevarieerde trainingen snel weer fit. Nu tijdens mijn tweede zwangerschap kan ik , dankzij Fred zijn deskundigheid mijn conditie via aangepaste oefeningen op peil houden.

Nelly An

Samen en toch vooral met jezelf de strijd aangaan. Ik vind het een hele fijne manier om in groepsverband te sporten. Je bent samen, maar kan op je eigen kracht meedoen. Enthousiaste en kundige begeleiding: Fred stimuleert je om vooral het beste uit jezelf te halen! Ik ben enthousiast!

Susanne

Sinds een aantal maanden bezig met de training. Goede persoonlijke begeleiding. Trainer let op houding om blessures te voorkomen. De oefeningen zijn goed uit te voeren, ook voor beginners. Langzaam bouw je het op. Dit motiveert om zwaardere oefeningen te doen. De sfeer in de groep erg prettig. Blij dat ik hier aan begonnen ben.